Copywriting

Bara träffsäkra & fläckfria texter

Holistisk kommunikation hjälper dig med produktion, kvalitetssäkring och strategier för dina texter.

Bygga om eller bygga nytt?

Förnya och fräscha upp texterna på din webbplats?
Ny copy till appen eller en gammaldags tryckprodukt?

Det kan löna sig att göra en storstädning i dina texter. Korta ner dina webbtexter så att de blir mer lättlästa för den stressade tunnelbaneresenären. Fila på mikrocopyn i gränssnittet för att ge dina användare en trevligare upplevelse. Passar en lagom besk och ironisk tonalitet eller ett mysigare tonläge? Holistisk kommunikation svetsar ihop en säker copy som träffar rätt hos dina målgrupper.

Kvalitetssäkra texterna

Dags för en städning i språk och struktur?
Behöver dina texter korrekturläsas?

Textgranskning kan göras på flera olika nivåer. När man jobbar med textens ytnivå korrigeras felstavningar och andra smådetaljer. På ett djupare plan granskas och redigeras textens innehåll och struktur på olika sätt. På mellannivå är det främst meningsbyggnad som uppmärksammas.

Strategier för dina texter

Kommunicera genom medvetna val och en genomtänkt design av språket. Dina texter är verksamhetens röst och viktiga för känslan i den dialog du för med dina målgrupper. Holistisk kommunikation hjälper dig att sätta upp riktlinjer för språkanvändningen i din verksamhet.

Bry dig om dina texter

Du har mycket att vinna på att lägga lite extra krut på omsorgsfullt arbete med verksamhetens texter. Texterna är ditt ansikte utåt och de ger verksamheten en röst. Även internt är det viktigt med klar, tydlig och lättillgänglig information. Och glöm inte att texterna har stor betydelse för upplevelsen hos användaren som besöker din webbplats eller använder din app.