Referens | Muddest

Muddest

Muddest erbjuder ett flertal tjänster för arrangörer och tävlande inom hinderlopp (OCR) och trail running. Holistisk kommunikation har arbetat brett med olika texter för bland annat webb och app. Uppdragen har även innefattat grafisk design av ikoner och andra grafiska objekt. Här presenteras ett urval av både copy och grafiskt som tagits fram för Muddest.

referens-muddest

Copywriting och grafisk design

Startsidans texter

Texten på startsidan har ett språk som har en positiv och peppande tonalitet. Den positiva känslan i copyn sätts genom ordens värdeladdning och fokuset på fördelarna med att hänga på Muddest. Eftersom Muddest erbjuder tjänster för arrangörer och tävlande inom hinderlopp och trail runs så passar det bra att färga språket med små uttryck och ordlekar som relaterar till sporterna. Slutligen lite mysig mikrocopy för att uppmuntra till interaktion genom sociala medier: ”Be social with us”.

muddest-copy-shared
muddest-copy-simple
muddest-copy-easy
muddest-copy-obstacles
muddest-copy-sweat
muddest-microcopy-social

Appen

Till Google Play gjordes grafisk design och kortfattad copy till en feature graphic för Muddests app. Även app-ikonen, bortsett från själva logotypen, är designad av Holistisk kommunikation.

Muddest Timekeeper Feature Graphic 500px SVENSKA

Muddest Timekeeper Feature Graphic 500px ENGLISH

muddest-app-icon


Ikoner

Ett antal ikoner designades till Muddests webbplats. Ikonerna har en avskalad och enkel stil, med den mörkgrå färg som används i den tvåfärgade varianten av varumärkets logotyp.

8-muddest-icons